Road Less Taken

This  area of the Louvre was hidden away; the staircase is less commonly used than the others, so was empty when we walked through it. Due  to the poor lighting, my camera didn't exactly produce the most fabulous photo, but it gives a good impression of what the space felt like. The ceilings were very high which made the space feel airy and serene.
This area of the Louvre was hidden away; the staircase is less commonly used than the others, so was empty when we walked through it. Due to the poor lighting, my camera didn’t exactly produce the most fabulous photo, but it gives a good impression of what the space felt like. The ceilings were very high which made the space feel airy and serene; if you check the Louvre maps you would most likely find it! 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s